jablková dreň 41%, cukor kryštálový 35 %, jahodová dreň 20 %. Regulátor kyslosti: kyselina citrónová. Želírujúca látka: pektín. Koncentrát z bazy čiernej. Konzervačná látka: sorban draselný E 202. Obsahuje alergén: oxid siričitý. Jahodová aróma: aromatické látky: prírodne identické aromatické látky. Ostatné zložky: rozpúšťadlo monopropylénglykol.
Energetická hodnota: 1222,2 kJ / 291,9 kcal
Tuky: 0,18 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: < 0,10 g
Sacharid: 70,52 g
z toho cukry: 61,90 g
Vláknina: < 1,00 g
Bielkoviny: 0,98 g
Soľ: 0,01 g
Pripravené zo 132,6 g ovocia na 100 g. Celkové množstvo cukru: min. 60 g na 100 g.
Chrániť pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Po otvorení uchovať v chlade.
Vyrobené na Slovensku.