cukor 43,5%, slivková dreň 34,7 %, slivková pasta 14,9 %, jablková dreň 4,9 %. Regulátor kyslosti: kyselina citrónová. Želírujúca látka: pektín. Farbivo: karamel E 150 d. Konzervačná látka: E 202. Obsahuje alergén: oxid siričitý.
Energetická hodnota: 1234,8 kJ / 294,9 kcal
Tuky: 0,30g
z toho nasýtené mastné kyseliny: < 0,10 g
Sacharidy: 71,13g
z toho cukry: 57,70 g
Vláknina: < 1,00g
Bielkoviny: 0,85g
Soľ: 0,01g
Pripravené z 220,18 g ovocia na 100 g Celkové množstvo cukru: min. 60 g na 100 g.
Chrániť pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Po otvorení uchovať v chlade.
Vyrobené na Slovensku.