Náš stabilný dodávateľ VITANA prináša na trh nové výrobky, ktoré potešia najmä malých stravníkov. Inšprirujte sa tipmi:
Podávajte:
Tipy na obmeny: do cesta zamiešajte orechy, mandle alebo kúsky bielej čokolády.
Vafle sú vynikajúce ako hotelové raňajky, pre catering, bufety, coffee-break, pre kaviarne.
Tipy na servírovanie: podávajte s džemom, orieškovým krémom, šľahačkou a čerstvým ovocím alebo kompótom. Z jedného balenia získame cca 80 ks vaflí.
Bloom je indikátor pevnosti vznihnutého želatínového gélu. Potravinárske želatíny na trhu majú hodnoty medzi 80 - 300 bloom-ov. Želatína je živočíšneho pôvodu. Želatína VItana má optimálnu hodnotu 260, pretože gél je dostatočne pevný, aby sa dal krájať a súčasne je v ústach jeho konzistencia príjemná a dostatočne krehká. Najlepšie tuhne pri teplote 17 °C. Želatína Vitana sa dá použiť na sladké aj slané pokrmy.
Agar je získaný z morskej riasy Agar-agar. Má rovnaké použitie ako želatína, je vhodný pre vegetariánov, tuhne pri izbovej teplote. Agar Vitana sa dá použiť na sladké aj slané pokrmy.
Pridať nový komentár