Novinky od Vitany 5 - 2018

Nachádzate sa tu

Publikované dňa 17. máj 2018
Náš stabilný dodávateľ VITANA prináša na trh nové výrobky, ktoré potešia najmä malých stravníkov. Inšprirujte sa tipmi na servírovanie.  

Náš stabilný dodávateľ VITANA prináša na trh nové výrobky, ktoré potešia najmä malých stravníkov. Inšprirujte sa tipmi:

BROWNIES - čokoládový koláč

Podávajte:

  • teplé so zmrzlinou
  • ozdobené šľahačkou (Chef Club Créme Excelent)
  • alebo posypané práškovým cukrom.

Tipy na obmeny: do cesta zamiešajte orechy, mandle alebo kúsky bielej čokolády.

VAFLE - ideálne hotelové raňajky 

Vafle sú vynikajúce ako hotelové raňajky, pre catering, bufety, coffee-break, pre kaviarne.

Tipy na servírovanie: podávajte s džemom, orieškovým krémom, šľahačkou a čerstvým ovocím alebo kompótom. Z jedného balenia získame cca 80 ks vaflí.

ŽELATÍNA - bloom 260 - bez varenia, stačí zamiešať

Bloom je indikátor pevnosti vznihnutého želatínového gélu. Potravinárske želatíny na trhu majú hodnoty medzi 80 - 300 bloom-ov. Želatína je živočíšneho pôvodu. Želatína VItana má optimálnu hodnotu 260, pretože gél je dostatočne pevný, aby sa dal krájať a súčasne je v ústach jeho konzistencia príjemná a dostatočne krehká. Najlepšie tuhne pri teplote 17 °C. Želatína Vitana sa dá použiť na sladké aj slané pokrmy.

AGAR - želírovací prášok rastlinného pôvodu

Agar je získaný z morskej riasy Agar-agar. Má rovnaké použitie ako želatína, je vhodný pre vegetariánov, tuhne pri izbovej teplote. Agar Vitana sa dá použiť na sladké aj slané pokrmy.

Pridať nový komentár